Inger Guldbrand

Hej! Mitt namn är Inger Guldbrand och jag jobbar som bokförare med många års erfarenhet. Mitt mål är att göra allt jag kan för att göra mina kunder nöjda. Flexibilitet är en av mina största styrkor! Detta betyder att vi tillsammans kommer fram till en anpassad lösning för just din situation. Med ett nära samarbete undvika överraskningar och arbetet känns tryggt. yep

Mina tjänster

Jag utför tjänster inom ekonomi och redovisning samt hanterar skattedokument åt företag i Finland. Tack vare modern teknik kan jag erbjuda en smidig och kostnadseffektiv redovisningslösning som passar allas behov, såväl småföretagare som större företag.  

Jag bokför, betalar dina räkningar, kräver dina kunder, administrerar dina löner, gör ditt bokslut och deklarerar.  Jag informerar dig kontinuerligt och hjälper dig att förstå rapporter.  Din bokföring kan vara enklast möjlig eller ett avancerat verktyg för att utveckla ditt företag. Tillsammans går vi igenom konton så du får ut exakt det du vill av rapporteringen.

Tillsammans kan vi även gå igenom planen om du funderar på att göra en stor investering eller kanske ett företagsköp. Då  kan jag hjälpa dig att förstå vad som förutsätts och hur det påverkar företagets bokföring och även hur det kommer att påverka  resultatet.

Jag kan erbjuda även en distansprogramslösning där du kan göra en del av jobbet själv.